• Nederland
  • German

Over ons

Nedac Sorbo Group (NSG) is een handels- en distributiebedrijf met een hoofdkantoor in Duiven (NL). Ook heeft het bedrijf vestigingen in:

  • Breendonk, distributiecentrum en verkoopkantoor (BE)
  • Bath, verkoopkantoor (UK)
  • Leiston, distributiecentrum (UK)
  • Den Bosch, distributiecentrum en verkoopkantoor Didden (NL)
  • Dendermonde, distributiecentrum (BE)

 

Nedac Sorbo Group is gespecialiseerd in het sourcen, ontwikkelen en distribueren van non-food concepten. NSG is georganiseerd in de category groups Petcare, Cleaning, Personal Care & Legwear en Specials & Logistic Service met gespecialiseerd category management en sales & sourcing per category group.

 

Elke category group biedt eigen merkconcepten zoals Tala & Chef Aid voor huishoudartikelen, Sorbo & Vero voor schoonmaak artikelen, Best for your Friend voor dierenvoeding en LTBD,  Duparc & My Style voor sokken, panty’s en haarmode. Daarnaast distribueert Nedac Sorbo Group ook andere merken zoals Philips lampen, Bic pennen en Pritt artikelen. Bovendien ontwikkelt NSG producten in licentie voor merken zoals Disney en Lief.

 

Nedac Sorbo Group is onderdeel van een holding en opereert zelfstandig. NSG heeft 375 medewerkers waarvan 110 medewerkers als service merchandiser werkzaam zijn in de Benelux. 


Op het hoofdkantoor in Duiven zijn de afdelingen IT, Databeheer, HR en Finance gevestigd. In Duiven bevindt zich ook het Warehouse. Met meer dan 10.000 producten in 20 productcategorieën bedient Nedac Sorbo Group dagelijks haar klanten in heel Europa. Het klantenbestand bestaat uit retailers in food en non-food producten alsmede bouwmarkten, tuincentra en dierenspeciaalzaken.

 

De klanten krijgen hun producten geleverd vanuit het Warehouse in Duiven. Dit volledig geautomatiseerde logistieke centrum behoort tot de meest moderne in de wereld. Door haar automatische magazijn groeit de rol van Nedac Sorbo Group als logistiek dienstverlener van fijnmazige colli’s erg sterk.

 

Nedac Sorbo Belux, gevestigd in Breendonk (Be), verdeelt zowel rechtstreeks als via merchandising en cross dock meer dan 10 non-food categorieën en concepten. De belangrijkste categorieën zijn o.a. Haarmode, Panty’s, Sokken, Schoonmaak, Huishoud, School-en schrijfwaren, Dierenvoeding, Kaarsen, Lampen en Leesbrillen.