• Nederland
  • German

Nieuws

Mascot Europe en Nedac Sorbo Group gaan samen in Nedac Sorbo Mascot

28 Feb 2018
Mascot Europe BV en Nedac Sorbo Group vormen per 1 januari 2018 een gezamenlijke onderneming waarvan de holding verder gaat onder de naam Nedac Sorbo Mascot.
Lees meer >>

Interview Dirk Hanke in pbsreport

01 Nov 2017
Dirk Hanke (Nedac GmbH) geeft in een Duitstalig vakblad Pbsreport een interview over de toekomst Horn-wenskaarten.
Lees meer >>

Nedac Sorbo en Didden Beheer BV: een succesvolle samenwerking

25 Oct 2017
Nedac Sorbo Group heeft de 1e prijs behaald in de categorie Service Merchandising, in de prijsuitreiking van het supermarkten-vakblad Distrifood.
Lees meer >>

Interview Wouter Meijerink in Foodmagazine

29 Aug 2017
Foodmagazine interviewde Wouter Meijerink, de ceo van Nedac Sorbo, over de ontwikkelingen in de markt van non-food artikelen. Meijerink legt onder andere uit wat de kracht is van het service merchandising model: 'Het stelt onze klanten in staat om een totaalaanbod aan de consument te bieden'. Lees het volledige interview in de bijlagen.
Lees meer >>

Onze non-food merken zorgen voor categoriegroei

15 Aug 2017
Het foodretail vakblad Foodpersonality weidde onlangs een uitgebreid artikel aan de strategie van Nedac Sorbo. De specialisten van Nedac Sorbo leggen uit hoe zij retailers helpen om succesvoller te worden. 'We verkopen eigenlijk geen producten, maar bieden retailers een totaaloplossing voor hun categorie huishoudelijke artikelen.' Lees het volledige artikel in de bijlage.
Lees meer >>

Nieuws archief